Maxxis-producator anvelope si cauciucuri

Promotia lunii

Ghidon Acerbis PHS Evolution 169 69 €click aici pentru detalii

Mousse WinMax                           165 - 89 €click aici pentru detalii


PDF Imprimare Email

Despre MAXXIS - Cauciucuri si anvelope


Cunoscute şi de încredere de miliarde de clienţi din întreaga lume, Maxxis oferă cauciucuri de înaltă calitate pentru biciclete, motociclete si ATV-uri.

Maxxis a fost fondată în Taiwan în 1967, şi este astăzi una dintre cele mai mari si mai respectate companii de cauciucuri si anvelope din lume. Cu centre de productie în Asia, Europa, America de Nord şi America de Sud, Maxxis distribuie produsele sale în aproximativ 170 de ţări şi are peste  22.000 de oameni angajati.

Crearea şi păstrarea clienţilor pe tot parcursul vieţii a fost un rol esenţial în creştere constantă a Maxxis. Clienţii folosesc anvelopele Maxxis cu încredere la fiecare etapă a vieţii lor, de la acele prime plimbari cu bicicleta din copilarie, prin schimbarea carierei, modurilor de transport, şi de interese - şi ştiu că Maxxis vor fi acolo atunci când vine momentul pentru proprii copii pentru a alege pneurile.

Bine aţi venit la Maxxis.

Viziunea, Misiunea si Valorile


Viziune:

Ne straduim pentru a deveni un brand foarte respectat, o companie de anvelopede de clasă mondială , cu o identitate puternică la nivel mondial, care câştigă devotamentul ale clienţilor noştri.

Misiune:

Ne străduim să oferim produse si servicii de cea mai de calitate pentru clienti cu scopul de a pastrare a clienţilor pe tot parcursul vieţii Maxxis. Ancorati de un angajament puternic pentru valorile noastre, vom forma parteneriate strânse cu părţile interesate, şi lucrăm împreună pentru a depăşi în mod consecvent aşteptările clienţilor noştri.

Valori:

Integritate

Aderarea noastra la cele mai inalte standarde etice înseamnă că suntem cinstiţi fără greş. Suntem responsabili pentru tot ceea ce oferim şi sunt în mod echitabil pentru toate părţile interesate de produsele noastre.

Calitate

În fiecare aspect al afacerii noastre, numai filozofia "cele mai bune" este acceptata - şi cele mai bune pot fi întotdeauna mai bine. Livrarea de produse de calitate şi servicii este responsabilitatea fiecărui angajat Maxxis.

Diligenţă

A munci din greu este esential pentru scopurile noastre. Noi apreciem şi recompensa eforturile depuse de angajaţii noştri.

Comunicare

Pentru că suntem mai puternici ca o echipa unita, în toată lumea, avem valoare de comunicare şi cooperare. Singurul succes real este cel care vine odata cu munca în echipă.

Îmbunătăţire

Incercarea noastra pentru o calitate maxima ne conduce să ne concentram asupra imbunatatirii continue. Noi investim în viitorul nostru, prin educaţie, formare profesională, şi inovare.

Respect

Noi credem în valorile individuale ale clienţiilor noastrii, angajaţi, şi alte părţi interesate. Noi tratăm toţi oamenii cu cel mai mare respect şi demnitate.

Serviciu

Responsabilitatea noastră ca un cetăţean corporatist este ghidata de deciziile noastre. Vrem sa contribuim activ la lumea din jurul nostru.

Creativitatea

Pentru ca stim ca cel mai bine poate fi întotdeauna mai bine, se încurajeza creativitatea în rândul angajaţilor noştri. Suntem intotdeauna deschisi la idei şi soluţii noi.

  free pokerfree poker